Reklame Indhold

Muse Wild Inspiration

Her er der tale om en spillemaskine, som er inspireret af det gamle og antikke Grækenland, og det er derfor sidste skud på den fantasifulde stamme fra Net Entertainment, som efterhånden har ramt de fleste spil rigtig godt, og som virkelig har formået at skyde en række gode og flotte spil afsted, hvor både grafikken og lydeffekterne er fede.

Det er bestemt også tilfældet med dette spil, hvor tre græske gudinder leder spilleren hele vejen fra en lille landsby og til det store Olympen, hvor det hele ender, og som er det bjerg, hvor nogle er de mest berømte guder boede ifølge fortællingen fra den græske mytologi.

 

MUSE WILD INSPIRATION VIDEO

 

Muse spil på mobil og tabletDet er et ret klassisk spil, hvor grafikken er det, som primært adskiller netop dette spil. Der er fem hjul, tre rækker, og så er der mulighed for hele 25 gevinstlinjer. Det er også et spil, hvor du kan vinde ret store præmier, hvis du har heldet med dig. Spillet er særligt flot, fordi symbolerne er ret unikke, og temaet er naturligvis ret gennemført i spillet. Alle symboler handler derfor på den ene eller anden måde om det gamle Grækenland, enten som madvarer, pokaler eller noget helt tredje.

Lyden på denne maskine er virkelig i en klasse for sig, og det er selvfølgelig græsk inspireret, hvilket er med til at gøre stemningen speciel undervejs. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvor meget du vil spille for, og der er en del valgmuligheder, så du ret præcist kan lave din indsats, som du ønsker det. Dermed er det en spillemaskine, som er relevant for alle slags spillere – med alle slags behov. Vil du gerne prøve spillet lidt af, før du bruger penge, er der naturligvis også mulighed for at prøve en gratis version, hvor du blot spiller om fiktive penge.

Du kan desuden glæde dig over, at der findes en stop-knap på denne maskine, så du selv kan bestemme tempoet. Endnu en service, som en del andre maskiner ikke er i besiddelse af. Generelt er denne maskine relativt speciel, og den skiller sig bare ud fra langt de fleste andre. Selvom der er blevet lavet online spillemaskiner med mange sjove temaer, så er dette virkelig unikt, og det er et skud værd, uanset om man interesserer sig for det gamle Grækenland eller ej.

Særligt er designet super fedt, og man får virkelig lyst til at gå på opdagelse i spillet, fordi man får en oplevelse med sig. Der er også masser af muligheder for bonus og free spins, og denne funktion er faktisk relativt overlegen sammenlignet med mange af de andre maskiner. Der er dermed tale om en original automat, som formentlig kan få de fleste op af stolene. Endnu et flot stykke arbejde fra Net Entertainment.

SCREENSHOTS AF MUSE SPILLET

Muse-game_small logo
SPIL DETTE SPIL MED RIGTIGE PENGE - FÅ FREE SPINS