Reklame Indhold

Gemix

Gemix er en spilleautomat fra Play N Go. Play N Go er et verdenskendt og -anerkendt firma, der udvikler spil og software. Play N Go er kendt for at lave gode spilløsninger, der kan holde spillere underholdt i mange, mange timer, og som kan konkurrere med de allerbedste i verden.

Play N Go’s spil er populære i Danmark, og derfor er der også mange online casinoer, der bruger deres software. Det betyder blandt andet, at du ikke behøver lede længe efter Gemix-spilleautomaten, hvis du har lyst til at spille på den. Herunder kan du læse meget mere om Gemix, så du kan finde ud af, om det er et spil for dig.

GEMIX VIDEO

GEMIX – EN SPILLEAUTOMAT FOR DE RUTINEREDE SPILLERE

Spilleautomaten, Gemix, er ikke opbygget som en klassisk spilleautomat. Spillefladen har ikke de klassiske hjul, som især kendetegner enarmede tyveknægte. Derimod har spillefladen et gitter med symboler, der går både lodret og vandret – 7×7. Det gør spillet meget anderledes, og det gør det også mere avanceret. Det kan virke en smule forvirrende, og det kan kræve lidt tid at sætte sig helt ind i spillets regler og funktioner – men når man først kender spillet, er det virkelig underholdende. Spændingsniveauet er i top, og der sker hele tiden noget på skærmen, der holder dig underholdt.

Desuden kan du selv justere indsatsen – du bestemmer altså selv, hvor meget du vil satse. Din indsats har naturligvis også betydning for gevinsterne.

 

SPIL I TRE FORSKELLIGE VERDENER

Noget af det, der øger spillets kompleksitet, er, at du kan spille i tre forskellige verdener; Du kan spille i minearbejderens verden, i prinsessens verden eller i troldmandens verden. I hver verden finder du tre forskellige mønstre, som du skal rydde. Hvis du rydder det ene mønster, vil du aktivere det næste mønster i den pågældende verden. I højre side af din skærm, kan du se mønstret. Under illustrationen finder du tre stjerner. Disse tre stjerner fortæller dig, hvor mange mønstre du har ryddet, og dermed hvor mange mønstre du mangler at rydde for at gå videre. Når du har ryddet alle tre mønstre i den pågældende verden, kommer du nemlig videre til den næste verden, hvor du igen skal rydde tre mønstre. For hver gang du rydder tre mønstre – og dermed flyttes til en ny verden – får du en såkaldt verdensbonus, og denne afhænger altså af din satsning.

 

MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER FOR GEVINST I GEMIX AUTOMATEN

Der er mange forskellige gevinstgivende funktioner i denne spilleautomat, og det gør, at spillet kan underholde selv den mest rutinerede spiller i mange, mange timer. Du kan blandt andet vinde ved at opnå en vinderkombination. En vinderkombination er fem symboler i en klynge – altså vandret eller lodret. Derudover kan du blandt andet vinde ved en krystalopladning eller verdens Wilds.

 

SCREENSHOTS AF GEMIX

NYT SPIL
Gemix Slot Play N' GO
SPIL MED RIGTIGE PENGE? FÅ FREE SPINS BONUS