Reklame Indhold

Tornado Farm Escape

Har du nogensinde drømt om at være på en stille og rolig bondegård – med dyr, et sødt hus, og alt hvad der hører til? Selvfølelig har du det. Når man det kommer til Tornado Farm Escape spillemaskinen, har du IKKE lyst til at være på en bondegård. Tornado Farm Escape er en spillemaskine, hvor det handler om, at holde uvejret – tornadoerne – væk fra bondegården. At beskytte bondegården.

 

TORNADO FARM ESCAPE VIDEO

 

SYMBOLER, CHANCER & GEVINSTER

Tornado Farm Escape spil på mobil og tabletSpillemaskinen har 5 tromler, 3 rækker, 20 linjer og de populære wild-symboler, som fungerer som ’erstatninger’ for andre andre symboler – som dermed øger vinderchancerne. Spillet har hele 20 fastlagte spillelinjer og satsniveauer der spænder fra få øre pr. spin til mange kroner pr. spin. Mulighederne er mange med Tornado Farm Escape.

Tornado Farm Escape har naturligvis den populære autospil funktion, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du (forhåbentligt), kan se præmierne vælte ind på kontoen. Og netop det med at du kan tage hvert spin for meget få øre pr. spin, gør at du kan få glæden til at vare i lang tid.

Tornado Farm Escape har en ’Storm’-funktion. Når dine tromler begynder at spinne udløses din storm-funktion, hvor de yderste positioner på dine tromler starter. Stormen bevæger sig fra retning til retning og skaber wild-smboler, som du kan bruge til at vinde endnu flere præmier.

Tornado Farm Escape har også en ’Tornado-funktion’. Den udløses når et Hot-symboler lander på tromle 1 – samtidig med at cold-symbolet lander på tromle 5. Igen – her kan du samle wild-funktioner, og forøge dine vinderchancer. Og husk: en tornado er altid bedre end en storm. Så gå efter tornadoen.

Spillet er udviklet af det internationale Net Entertainment, som er kendt for sikre og moderne spillemaskiner. Tornado Farm Escape er ingen undtagelse. Grafikken er næsten ’outstanding’ – det står knivskarpt og er meget virkelighedstro. Når du spiller Tornado Farm Escape og hører lydene fra bondegården, stormene, tornadoerne og samtidig ser bondegården – med dyr og andre virkelighedstro objekter, flyver du hen. Efter 10 minutter vil du næsten tro, at du befinder dig på den populære Tornado Farm Escape bondegård.

Tornado Farm Escape har en reel og almindelig tilbagebetalingsprocent på omkring de 97%. Ligelees er der mulighed for at vælge ’play for fun’-mode, hvor du kan øve dig i spillet – og se om det er noget for dig, inden du for alvor begiver dig ud på bondegården.

 

SCREENSHOTS AF TORNADO FARM ESCAPE SPILLET

Tornado-farm-escape_small logo
PRØV SPILLET MED RIGTIGE PENGE & FÅ BONUS