Reklame Indhold

Wonky Wabbits

NetEnt har gjort det igen – de har udviklet en online spilleautomat, der virkelig kan underholde enhver spiller med sit anderledes udtryk og sin fremragende grafik. Wonky Wabbits fra NetEnt er en spilleautomat, der kan spilles på online. Denne spilleautomat tager dig med tilbage i tiden. Tilbage til dengang, hvor du så tegnefilm i fjernsynet, og bekymringerne var små. Du bliver med det samme draget ind i et barnligt univers, når du åbner Wonky Wabbits spilleautomaten, hvorfor du med det samme bliver draget tilbage til en tid, hvor tegnefilm og animationsfigurer var det sejeste i verden. Wonky Wabbits er en spilleautomat, der er bygget op omkring et animationsunivers, hvor kaniner hopper legesyge rundt og venter på Wilds – ligesom du med garanti venter på de eftertragtede wild-symboler. Denne automat er meget anderledes, og den er især optimal for nybegyndere, fordi set-up’et er enkelt, og reglerne er lette.

 

WONKY WABBITS VIDEO

 

SÅDAN SPILLER DU

Wonky Wabbits spil på mobil og tabletDen fem-hjulede spilleautomat er bygget op omkring 15 indbetalingslinjer. Det er altså en enkel spilleautomat med et enkelt udtryk. Hele universet er, som nævnt, bygget op som et animationsunivers, der trækker tråde tilbage til barndommen. Spillet foregår i et terræn med bløde, grønne bakker, en blå himmel og bløde skyer, der mest af alt ligner klumper af blød, lækker vat. Det skal forestille, at baggrunden er sat sammen af stofrester, hvilket også er gældende for alle symbolerne i spillet. Tal og bogstaver såvel som grøntsags-symbolerne er alle lavet, så det forestiller, at de er syet sammen af stofrester. Det ligner næsten bløde tøjdyr, man har lyst til at rive ud af skærmen for at kramme.

Der er ikke mange forskellige funktioner og symboler i Wonky Wabbits spilleautomaten. Faktisk er der kun et enkelt wild-symbol og ingen scatter-symboler. Det betyder, at du skal ramme en masse wild-symboler for at vinde store gevinster på denne spilleautomat.
Symbolerne rangerer efter, hvad kaninerne bedst kan lide; altså er wild-symbolet naturligvis øverst, hvorefter de forskellige grøntsager er placeret på rangstigen. Gulerødderne er naturligvis de mest eftertragtede, efterfulgt af tomat, majs og aubergine.

Inden du spiller, har du mulighed for at vælge møntværdien og indsatsen. Således bestemmer du helt selv, hvor meget du vil satse, når du spiller på Wonky Wabbits.

 

SCREENSHOTS AF WONKY WABBITS SPILLET

EN ENKEL SPILLEAUTOMAT

Wonky Wabbits må siges at være en af de mest enkle spilleautomater, NetEnt nogensinde har udviklet. Reglerne er lette, og de relativt få symboler og indbetalingslinjer giver spillet et enkelt udtryk. Spillet er altså meget ukompliceret – både i sit udtryk og i sine regler. Derfor er spillet helt optimalt til nybegyndere eller spillere, der bare ønsker at koble hjernen fra foran et underholdende spil med god grafik, sjove lydeffekter og en barnlig atmosfære.

NYT SPIL
Wonky-wabbits_small logo
PRØV SPILLET MED RIGTIGE PENGE & FÅ BONUS