Reklame Indhold

Photo Safari

Play’n Go har udviklet en spilleautomat ved navn Photo Safari, ligesom de har udviklet mange andre spil. Play’n Go er en berømt og anerkendt softwaregigant, der har udviklet rigtig mange forskellige spilleautomater til mange forskellige online casinoer verden over. Spilleautomaterne fra Play’n Go er generelt set kendte for at lave kvalitetsspilleautomater med gode grafiske løsninger og høj underholdningsværdi. Om Photo Safari lever op til de standarder, spilleautomaterne fra Play’n Go normalt lever op til, kan du finde ud af her. Herunder får du nemlig meget mere information om Photo Safari-spilleautomaten, ligesom du får en generel anmeldelse af den. Således kan du måske danne dig et indtryk af spilleautomaten og overveje, om det er en spilleautomat, der lever op til dine præferencer og passer til dig.

PHOTO SAFARI VIDEO

TAG ÉT GODT BILLEDE OG VIND PENGE

spilleautomaten er temaet klart: safari. Der er mange symboler, som forbindes med safari, ligesom selve baggrunden er en savanne, som jo er det perfekte sted til en fantastisk safari. Symbolerne forestiller blandt andet flere eksotiske dyr, herunder en zebra, en giraf og en løve. Derudover finder du symboler, der foruden de klassiske bogstav- og talsymboler forestiller kameraruller og kameraer. Dette skyldes, at safaritemaet bliver udbygget – det handler nemlig om at tage gode billeder på denne safari, du bliver taget med på. Det gør du, når kameraet og kamerarullerne kommer frem på hjulene – men du får også mulighed for at tage gode billeder i bonusrunden og dermed vinde rigtig store gevinster.

SCREENSHOTS AF PHOTO SAFARI

KLASSISK OPBYGNING OG SJOV BONUSRUNDE

Selve opbygningen af spilleautomaten er klassisk: Der er fem hjul, tre rækker og tyve gevinstlinjer. Du kan selv bestemme, hvor mange linjer du vil aktivere, og du kan ligeledes selv bestemme, hvor meget du vil satse per linje. Spilleautomaten er således ideel for alle spillere – både dem, der vil satse meget, og dem, der er mere forsigtige.

Spillet foregår som på de fleste spilleautomater. Det gælder om at få symboler i en gevinstgivende kombination. Hvis du får en kombination af tre kamerasymboler på et spin, kommer du videre til bonusrunden. Her gælder det for dig om at tage det bedste billede af dyrene på savannen. Jo bedre billedet er, des større en gevinst kan du se frem til. Hvis du blot formår at tage et billede af dyrenes bagende, får du din gevinst igen to gange, mens du får din gevinst hele 500 gange igen, hvis du tager et fejlfrit og fantastisk billede.

GOD GRAFIK OG MUSIK I SPILLET

Savannen og symbolerne er animerede, og der er mange stærke farver i denne spilleautomat. Det gør spillet meget legende og sjovt. I baggrunden kan man høre lyden af rigtige trommer, og de autentiske trommelyde fungerer rigtig godt sammen med det legende tema.

Photo-Safari_playgame-1000freespins.dk
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS