Reklame Indhold

Speed Cash

Når man spiller på spilleautomater, er det ikke kun spændings- og underholdningsværdien, man spiller for – man spiller naturligvis også for at få fingrene i en gevinst, der kan udløse lidt hurtige kontanter. Det er nok også det, Play N Go har taget udgangspunkt i, da de udviklede spilleautomaten Speed Cash. Speed Cash er nemlig en af de mage spilleautomater, Play N Go har udviklet, og man kan roligt sige, at det forpligter for en spilleautomat, hvis den er udviklet af Play N Go. Play N Go er nemlig kendt for at udvikle spilleautomater, der ikke blot har en fremragende underholdningsværdi, men også en formidabel grafik og kvalitet, der er med til at give en storslået spiloplevelse. Når du først åbner spilleautomaten, vil du hurtigt se, at den er meget enkel, og derfor kan man blive nervøs for, om underholdningsværdien er så god, som den har standard for at være. Om den er den, kan du finde ud af herunder. Vi giver dig nemlig meget mere information om Speed Cash-spilleautomaten samt en generel anmeldelse af den.

 

SPEED CASH VIDEO

 

DEN ENKLE OPBYGNING TILTALER NOGLE

Som nævnt er det tydeligt, at Speed Cash-spilleautomaten har en meget enkel opbygning. De fleste spilleautomater, der er opbygget som klassiske spilleautomater, har fem hjul, tre rækker og minimum 15 betalingslinjer. Spilleautomaten, Speed Cash, har til sammenligning tre hjul, én rækker og én betalingslinje. At spilleautomaten kun har én betalingslinje betyder, at det ikke er muligt for spilleren selv at bestemme, hvor mange betalingslinjer der skal aktiveres. Dette er i høj grad med til at gøre spilleautomaten meget overskuelig, hvilket tiltaler nogle spillere. Den enkle opbygning betyder ligeledes, at der ikke er nogle særlige funktioner eller bonusser på spilleautomaten. Nogle spillere vælger spilleautomater ud fra, hvilke bonusspil automaten har – så det er vigtigt at være opmærksom på, at Speed Cash-spilleautomaten ikke har nogen. Denne form for spilleautomat tiltaler især de spillere, der gerne vil have et simpelt spil, hvor de ikke skal gøre så meget selv. Inden du spiller, skal du blot sørge for at have sat dig ind i udbetalingstabellen – og det er egentlig det eneste, du skal gøre. Ligeledes tiltaler denne slags spilleautomat spillere, som ynder at spille fra deres mobil eller tablet, da Speed Cash-spilleautomaten er meget ideel til netop dette.

 

SCREENSHOTS AF SPEED CASH

TEMA, GRAFIK OG KVALITET

Som med de fleste spilleautomater fra Play N Go skuffer temaet ikke. Det er klart og gennemført hele vejen igennem – og det er nemt for enhver at se, hvad temaet er. Hjulene er fyldt med symboler, der forestiller penge og guldbarre – og en vinderbil, der fungerer som wildsymbol. Grafikken er fremragende, ligesom kvaliteten af automaten generelt. Man må altså sige, at Play N Go med deres spilleautomat, Speed Cash, har opretholdt en vis standard for deres produkter.

Speed-Cash_playgame-1000freespins.dk
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE