Reklame Indhold

Witchcraft Academy

Witchcraft Academy fra spiludbyderen NetEnt Gaming er en yderst magisk spilleautomat med en fortryllende fortælling. Vind store gevinster i denne imponerende historie, hvor du er helten. Der findes nemlig store og spændende gevinster i dette akademi for heksekunst, der også byder på mystik, magi og spøgelser. Du vinder ved at dreje de fem hjul og ved at ramme bonussymbolerne, der starter en helt særlig funktion, hvor du får mulighed for at få masser af free spins. Du kan lære meget mere om dette spændende spil fra svenske NetEnt Gaming ved at læse med her i anmeldelsen.

 

OM WITCHCRAFT ACADEMY

SIMPEL OPBYGNING SAMT ET GENNEMFØRT TEMA

Selve opbygningen i spillet er ganske simpel med 20 gevinstlinjer og fem hjul, og du vinder gevinst ved at ramme én af de mange gevinstsymboler i spillet, der alle er inspireret af flotte figurer eller personer fra Witchcraft Academy. Udover det kan du i løbet af spillet vælge enten at skrue op eller ned for indsatserne, hvilket betyder, at spillet er egnet for alle typer af spillere. Det særlige ved denne spilleautomat er især dens spændende og gennemførte tema, som straks får éns tanker hen på Harry Potter-universet. Der er således ikke en finger at sætte på grafikken og lydeffekterne i spillet, der med det samme vil få dig til at glemme tid og sted.

 

VIND SPÆNDENDE BONUSSER OG FÅ FREE SPINS

Ligesom alle andre spillemaskiner fra NetEnt Gaming giver Witchcraft Academy dig også mulighed for at få free spins og spændende bonusser. Du kan blandt andet aktivere bonusruden Elements Bonus, som du får adgang til at ved at få tre bonus scatter-symboler. I denne runde handler det om at få free spins og penge. I bonusrunden vil du også aktivere free spins-features, hvor du skal ramme én ud af to særlige symboler, som begge kaster nye gevinster og features af sig, og der er således tale om en yderst spændende bonusrunde.

 

SCREENSHOTS AF WITCHCRAFT ACADEMY

TAG MED PÅ ET HÆSBLÆSENDE EVENTYR OG OPLEV MAGIEN

Witchcraft Academy fra den svenske spilgigant NetEnt Gaming er uden tvivl en unik og særlig spilleautomat, som tager dig med på et hæsblæsende og magisk eventyr. Her finder du en lang række funktioner og bonusser, og selvom at det ved første øjekast godt kan virke en smule uoverskueligt, er spillet nemt og simpelt, når du først lige fanger pointen. Der er således tale om et spil, hvor alle og enhver kan spille med, og det skal desuden nævnes, at der er mulighed for at finde forklaringer til funktionerne og andre regler i spillet. Med Witchcraft Academy kan du altså komme med på en spændende skattejagt, og der er herudover tale om en flot grafik samt et gennemført tema, man ikke kan undgå at blive imponeret af.

NYT SPIL
Witchcraft-Academy_small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!