Reklame Indhold

Gem Drop

Er du til funklende juveler og dyrebare ædelsten, får du det hele samlet på denne spillemaskine. Temaet omhandler groft sagt juveler, ædelsten, diamanter, guldbarer, og hvad du ellers kan komme i tanker om af dyrebare sten. Det er umiddelbart en meget traditionel spillemaskine, som er lige til at gå til. Går du mest op i gevinsterne, er denne spillemaskine bestemt noget for dig. Der bliver nemlig ikke fokuseret for meget på det grafiske layout og historien bag spillet. Der er gjort mere ud af at lave en (på nogle punkter) traditionel spillemaskine, men med mulighed for rigtig gode gevinster.

 

OM GEM DROP

 

ET GRAFISK UDTRYK DER IKKE ER SAT I FOKUS

Grafisk er der ikke så mange vilde detaljer at komme efter. Det er sat forholdsvis simpelt op med en neutral blå baggrund. Det eneste, der er gjort lidt ekstra ud af, er de mange forskellige sten. Der er sørget for, at de har lidt ekstra skinnede farver, der gør, at de skiller sig lidt ud. Det skal dog siges, at der kunne have været gjort mere ud af symbolerne. Taget i betragtning at de forskellige ædelsten skal forestille noget luksuriøst og dyrebart, kunne man have gjort mere ud af effekterne omkring symbolerne. Det er derfor et forholdsvis standard layout, der er lavet til denne spillemaskine.

 

NEMT AT SPILLE MED MULIGHED FOR VILDE GEVINSTER

Gem Drop er rimelig simpelt at spille. Der gælder de samme regler som ved mange andre traditionelle spillemaskiner. For at få gevinst skal du have minimum tre ens symboler på række. Er du heldig at have hele fire eller fem ens symboler på række, vil dette selvfølgelig udløse en større præmie.

Når du spinner, kan du komme ud for bonus-blokke, hvilke kan udløse en the Bonus Game-feature. Udover en øget gevinst får du også et ekstra spin. Vil du gerne vinde den helt store gevinst, skal du håbe på en jackpot. Jackpot udløses, når du får guldringe omkring minimum tre symboler. Alt efter om du får 3, 4 eller 5 guldringe, får du lov til at dreje på et dertilhørende lykkehjul, hvor der er mulighed for at vinde de helt store gevinster. De største gevinster kan klart hentes, hvis du er heldig i denne bonusrunde.

 

SCREENSHOTS AF GEM DROP

PERFEKT TIL DIG DER GÅR OP I GEVINSTER

Går du ikke så meget op i det grafiske, men er et standard look rigeligt til dig, kan denne spillemaskine være noget for dig. Det grafiske lever op til standarden, men der er ikke gjort noget overilet voldsomt for, at det skal skille sig ud fra mængden. Til gengæld er der gode vindermuligheder. Du spiller egentlig på forholdsvis traditionel vis, men der er mulighed for at vinde de helt store gevinster, hvis du er heldig.

Gem-Drop-Small logo
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL