Reklame Indhold

Divine Fortune

Divine Fortune spilleautomaten fra NetEnt indeholder et historisk twist, der trækker tråde helt tilbage til antikken med de mytiske væsner samt hvide marmorskulpturer. Herudover er der her tale om en jackpotautomat indeholdende hele tre jackpot-puljer, så du som spiller således har rig mulighed for at vinde store gevinster.

På spilleautomaten har du mulighed for at satse fra 2 kr. pr. spin og op til 1.000 kr. pr. spin, og det mest særlige for Divine Fortune er, at der findes hele tre jackpots i spillet. Af de tre jackpots er to af dem faste, og de vokser således ikke, uanset hvor meget der spilles på maskinen. Dog kan de variere, eftersom en højere indsats betyder, at puljen på de to vil vokse.

DIVINE FORTUNE VIDEO

 

TRE STORE JACKPOTS-MINOR, MAJOR OG MEGA

Navnene på de mulige jackpots er Minor, Major og Mega. Den progressive jackpot med navnet Mega vokser, indtil en spiller er heldig nok til at vinde den, og dermed kan den blive virkelig stor. Du kan vinde jackpotten, når du spiller bonusspillet, hvor en enkelt række med de rette bonussymboler vil frigøre Minor jackpotten, mens to rækker giver gevinst i Major jackpotten. Endelig skal du helt op på tre rækker, hvis du skal udløse Mega jackpotten, som er den progressive jackpot, alle gerne vil have fingrene i.

 

WILD SYMBOLER, FREE SPINS OG WILD ON WILD-FEATURE

Divine Fortune spil på mobil og tabletI Divine Fortune er Wild-symbolet en hvid hest, og den har virkning, som var det en joker. Denne kan dermed bruges til at kombinere nogle af symbolerne og dermed erstatte enten manglende symboler. Endvidere kan den bidrage til at sammensætte symbolerne, så der er mulighed for en rigtig stor gevinst. Såfremt du skulle være så heldig at snuppe en sejr med det omtalte symbol, falder de andre Wild-symboler en tak ned, hvorefter du således får et ekstra spin, så dine vinderchancer bliver forøget. Det letgenkendelige free spins-symbol er en hånd, der omfavner et lån, og du kan her vinde 5, 8 eller helt op til 12 ekstra spillegrunder.

Såfremt et Wild-symbol ender bag et Falling Wild, bliver Wild on wild-featuren udløst. Denne feature gør Wild-symbolet større, hvorfor det så fylder hele hjulet og ikke blot et symbol. I og med at Wild-symbolet medfører dig større vinderchancer, betyder det naturligvis også, at et symbol svarende til tre symboler, har tilsvarende virkning.

 

SCREENSHOTS AF DIVINE FORTUNE SPILLET

ENDELIG VURDERING

Spilleautomaten Divine Fortune har et royalt og majestætisk udseende over sig, og herudover giver det dig mulighed for at hive mange store jackpots og gevinster hjem. Det skal dog nævnes, at der godt kan gå rimelig lang tid imellem, at de forskellige spændende funktioner bliver aktiveret i spillet, hvilket trækker den endelige vurdering af spillet lidt ned. Men hvis man går med drømmen om én af de større gevinster, er der rig mulighed for det, når du spiller Divine Fortune, grundet de mange underholdende features samt jackpots. Gå eksempelvis efter Mega-jackpotten og nyd godt af den store pengepræmie.

NYT SPIL
Divine-Fortune_small logo
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?