Reklame Indhold

Wild North

Tag på en hæsblæsende rejse til det vilde nord med Wild North, der er et online slotspil fra spilgiganten Play N GO. Gå på opdagelse og led efter bjørne, rensdyr, ugler og ulve i bjergene i Canada, og bliv belønnet med de mange bonusser, som spillet byder på. Det er særligt grafikken, man lægger mærke til, når man spiller Wild North, da denne er fuldstændig enestående og helt igennem gennemført. Du kan således ikke undgå at blive draget af de smukke sneklædte bjerge, de høje træer og det flotte nordlys – det er ganske enkelt et fantastisk univers, som gør stemningen unik.

Herudover har du mulighed for at vinde store bonusser og præmier, og det gør du ved at få øje på de mange forskellige dyr, der lever side om side i Canadas vilde natur. Det er dog bonusspillene i Wild North, der virkelig er med til at gøre dette spil ekstra underholdende. Prøv eksempelvis kræfter med Northern Light-bonusspillet, der byder på hele syv forskellige funktioner. Der er således nok muligheder, såfremt du går efter den helt store gevinst.

 

WILD NORTH VIDEO

 

NYD GODT AF DE MANGE BONUSSER OG GENERØSE PRÆMIER

Wild North byder på alt lige fra Wilds, Respins og Random Reels til Pick-me-skærme, multipliers og Mega-symboler. Der er således masser af funktioner, generøse præmier og bonusser, og det er netop dette, der gør, at du vil kunne spille dette slotspil fra Play N GO i timevis uden at kede dig. Du kan blive ved med at opdage nye funktioner, og der er altså tale om et utrolig vellykket spil.

Det vilde nord byder på smuk natur i flotte omgivelser og vilde dyr, som du bliver belønnet stort for at spotte. Herudover skal det også nævnes, at du aldrig behøver at holde en pause fra dit vilde eventyr, fordi spillet kan tages med på farten, da det kan spilles på en tablet.

 

SCREENSHOTS AF WILD NORTH

TAG MED PÅ EN ENESTÅENDE REJSE I CANADAS VILDE NATUR

Wild North er uden tvivl et gennemført slotspil, og du kan således ikke undgå at blive revet med af den helt fantastiske atmosfære. Canadas vilde natur byder på timevis af underholdning, og herudover har du rig mulighed for at komme hjem med den helt store gevinst grundet de mange bonusspil. Man kommer derfor aldrig til at kede sig, når man spiller Wild North, og du kan blive ved og ved med at udforske det vilde nord og de mange muligheder her.

NYT SPIL
Wild-North_playgame-1000freespins.dk
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!