Reklame Indhold

Sea Hunter

Tag med under overfladen og oplev de mange fantastiske væsner. Her er der sørget for et spil, der er fart på, samtidig med at du er godt underholdt. Grafikken er i top, og du vil helt sikkert ikke kede dig. Du vil føle en afslappende stemning, når du dykker ned under vandet, hvor der hersker en ro, du kun finder her. Gå ikke glip af denne hyggelige spillemaskine, hvor der er mulighed for at vinde rigtig gode gevinster. Læs mere om Sea Hunter i denne anmeldelse.

 

OM SEA HUNTER

 

EN SPILLEMASKINE MED GRAFIKKEN I TOP

Der er sørget for en rigtig god grafik til denne spillemaskine. Det foregår under vandet, hvor baggrunden udgør en smuk blå havbund. Symbolerne er en masse forskellige fisk. Der er gjort meget ud af at lave velkendte fisk. Du vil derfor nemt kunne genkende klovnefisken, skildpadden, rokken og mange flere. Der er dog gjort lidt ekstra ud af farverne, hvilket gør, at fiskene skiller sig lidt mere ud. Der er sørget for flotte detaljer, der giver et rigtig godt førstehåndsindtryk, når du skal til at spille. Det er derfor en spillemaskine, du får lyst til at blive ved med at benytte.

 

EN SIMPEL SPILLEMASKINE MED MASSER AF UNDERHOLDNING

Ved første øjekast virker Sea Hunter som en forholdsvis simpel spillemaskine. Den består af tre hjul med tre rækker på hvert hjul. Der er derfor mulighed for at gøre symbolerne mere tydelige, da der er plads til større ikoner på spillemaskinen. Det giver en rigtig god effekt til brugervenligheden, da det virker overskueligt fra start.

Det specielle ved denne spillemaskine er, at den er udstyret med nogle kanoner, der har et ’meter’, der tæller dine gevinster. Hver gang, du får en gevinst, vil meteret stige med én. Det gælder om at nå et vist niveau, hvilket vil aktivere kanonerne. Når de aktiveres, er der fire forskellige mulige skud, kanonerne kan komme med. Disse muligheder svarer lidt til forskellige features, der kan forekomme i andre spil. I Sea Hunter kan du opleve Growth Gun, Sticky Shot, Wild Warhead og Multiply Mortar. Der er forskellige krav til antal gevinster i træk for de forskellige features. Kanonerne bliver udløst, hvis du har to-fem gevinster i træk. Kører du et spin, hvor der ikke er nogen gevinst, vil kanonmeteret blive nulstillet.

 

SCREENSHOTS AF SEA HUNTER

GOD UNDERHOLDNING MED MULIGHED FOR GODE GEVINSTER

Der er rigtig god underholdning at hente, når du vælger at spille Sea Hunter. Gevinsterne får pludselig en anden betydning, da de kan give mere end blot en enkelt gevinst. Får du dem et tilstrækkeligt antal gange i træk, kan det nemlig aktivere kanonerne, der giver mulighed for endnu større gevinster. Det er der rigtig meget underholdningsværdi i, da det giver en anderledes men sjov måde at spille på.

Sea-Hunter-small logo
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?