Reklame Indhold

Wonder Hounds

2018 er ifølge den kinesiske kalender hundens år, og hvilken bedre måde at fejre det på end med det hyggelige Wonder Hounds. Her kan du få flere timer til at gå med at følge de tre hunde med hver deres personlighed og karakteristika. Det er tre skønne personligheder, du helt sikkert vil komme til at holde af og finde yderst underholdende. Derudover er der også rigtig gode chancer for at vinde de helt store gevinster. Læs mere om Wonder Hounds i denne anmeldelse af spillet.

 

WONDER HOUNDS VIDEO

 

SKØN GRAFIK DER GIVER GOD UNDERHOLDNING

Der er sørget for en rigtig god grafik til dette spil, hvor du kommer helt tæt på de tre hundehelte, der er helt uimodståelige. Spillet er bygget op af fem hjul, der hver viser fem rækker. Tag på eventyr med dine tre nye venner, hvor der er masser af underholdning at hente.

Mød Ace, Jinse og Winchester. Dine tre nye venner vil nu hjælpe dig på rette spor til de helt store gevinster. Med samarbejde kommer man længst. Disse tre herlige hunde vil derfor med alle deres kunster hjælpe dig i den rigtige retning.

 

UNDERHOLDNING HELE VEJEN IGENNEM

Der er sørget for underholdning hele vejen igennem. Dette spil er til alle, der trænger til at få løftet humøret lidt. De skønne karakterer kan ikke andet end at få en i godt humør. Spillet passer især til familien, der samles om hyggelige spins.

Spin hjulet og se, hvilke karakterer der kommer frem. Måske er du heldig at få den rigtige kombination, der giver dig fantastiske gevinster. Det er med at holde øje. Pludselig kan figurerne blive WILD. Her får du gode gevinster, når de kombineres på den rette måde.

Du finder i dette spil flere forskellige features, der kan udløses på forskellige måder med hjælp fra de tre skønne hunde. Med Sticky Wilds kan du få op til 15 gratis spins eller op til 15 Sticky Wilds. Der er sørget for god underholdning fra start til slut, og du vil helt sikkert ikke kede dig.

 

SCREENSHOTS AF WONDER HOUNDS

FÅ STORE GEVINSTER I HYGGELIGT SELSKAB

Der er potentiale for at vinde store gevinster, samtidig med at du hygger dig i godt selskab. Ace, Jinse og Winchester sørger for, at du aldrig keder dig, og de vil gerne hjælpe dig med at komme nærmere den helt store gevinst.

Dette hyggelige spil er den perfekte måde at hylde hundens år i den kinesiske kalender på, da der er lagt meget vægt på at skabe heltemodige, medfølende og intelligente karakterer, der har noget at byde på på hver deres måde. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde de hyggelige karakterer og lære dem bedre at kende. Det kan være, at det fører til den helt store gevinst.

NYT SPIL
Wonder-Hounds small logo
PRØV SPILLET MED RIGTIGE PENGE & FÅ BONUS