Reklame Indhold

LUCKY 8 LINE

Hvis du er vild med de klassiske, traditionelle spillemaskiner, som fandtes i grillbaren eller på det lokale værtshus, så vil du helt sikkert elske Lucky 8 Line. Lucky 8 Line er et online casinospil, der tager dig med tilbage til de gode gamle spilleautomater og enarmede tyveknægte. Vil du lade nostalgien tage over for en stund, bør du altså helt klart prøve Lucky 8 Line, der er lanceret af NetEnt. På denne automat får du gode muligheder for gevinster, en høj udbetalingsprocent og et klassisk spil i god grafik.

 

OM SPIL LUCKY 8 LINE

 

SÅDAN VINDER DU PÅ LUCKY 8 LINE

Det er svært at sige, hvordan du skal vinde penge, når du spiller på Lucky 8 Line. Spillet er i høj grad baseret på tilfældigheder og held. Dog er det ikke sjældent, at gevinster vindes på automaten. Den teoretiske tilbagebetalingsprocent, hvis du spiller på alle tilgængelige linjer, er 96,8 %. Det må altså siges at være en fin tilbagebetalingsprocent, der beviser, at der er spænding i spillet, selvom det ikke handler om taktik.

 

SÅDAN SPILLER DU

For mange ligner Lucky 8 Line et kedeligt spil, der er for traditionelt og gammeldags. Dog er der faktisk rigtig mange forskellige gevinstmuligheder og funktioner, der gør, at automaten er langt fra kedelig – måske endda det stik modsatte.

Lucky 8 Line består af ni tromler og otte spillelinjer. Det er muligt at vinde på flere forskellige linjer; både horisontalt, vertikalt og/eller på begge diagonaler. Det gør, at du hele tiden skal være vågen for at holde øje med alle symbolerne, der er i spil.

Når du begynder at spille, kan du selv være med til at vælge flere ting. Blandt andet kan du selv vælge, hvor mange linjer du vil spille på. Du kan vælge at spille på en enkel, alle otte eller alt derimellem. Du vælger antallet af linjer ved at klikke på ”ENKELT LINJE”, indtil du er nået det ønskede antal linjer.

Du kan satse fra én mønt på en enkelt linje til 64 mønter på alle 8 spillelinjer. Derfor er Lucky 8 Line et spil, der virkelig henvender sig til alle – nybegyndere som highrollers.

Der er forskellige knapper, du skal bruge, når du spiller Lucky 8 Line. Hvis du trykker på ”START”, spiller du spillet med de aktuelle indstillinger. Hvis du vil spille spillet med det højeste antal spillelinjer, det højeste satsniveau og den valgte møntværdi, skal du trykke på ”MAKS. INDSATS”, hvis dette altså ikke er indstillet.

 

SCREENSHOTS AF LUCKY 8 LINE SPILLET

 

ET VÆLD AF VINDERKOMBINATIONER

Der findes et væld af vinderkombinationer på Lucky 8 Line, og disse kan alle ses i automatens gevinstliste. Således kan du nemt danne dig et overblik over spillet og dets mulige gevinster.