Reklame Indhold

House of Doom

Er du til det uhyggelige, skræmmende og lidt spøgelseshus-agtige, er denne spillemaskine et spin værd. Her får du en skræmmende setting, der giver dig en spændende måde at spille på spillemaskiner på. Der er nemlig sørget for spændende grafik og design, der tager inspiration fra det mørkeste af heavy metal genren. Derudover er der sørget for fede features, der giver dig mulighed for at vinde gyseligt høje gevinster. Læs mere om House of Doom i denne anmeldelse. Måske det falder i din smag.

 

OM HOUSE OF DOOM

 

OVERDÅDIG GRAFIK MED RESPEKT FOR GYSERUNIVERSET

Der er gjort meget ud af vild og overdådig grafik, der er gennemgående igennem hele spillet. Du bliver taget med ind i et univers, der er den perfekte kombination af heavy metal og gyser. Du er bestemt ikke i himlen, men du er heller ikke i helvede. Du er et vanvittigt sted midt imellem.

Har du en forkærlighed for heavy metal eller lignende, eller går du aldrig udenom en god gyser, er der her sat den helt rette stemning op til, at du kan nyde at spille på denne spillemaskine. Du vil her finde kranier, forladte bygninger, mørke og meget mere, der kendetegner dette enestående univers.

 

GYS OG ORU MED VILDE FEATURES

Når du går i gang med at spille house of Doom, bliver du først mødt af en spillemaskine med fem hjul med tre rækker i hvert. Det giver en nem og overskuelig spillemaskine, hvor der er gjort meget ud af grafikken på de forskellige symboler. I baggrunden ser du det, der minder om en forladt kirkegård med gravsteder, hvor der er gjort meget ud af at give det en uhyggelig og mørk fremtoning. Der er ingen tvivl om, at temaet fokuserer på mørke og gys, da der er holdt en dyster tone over hele linjen.

Når forskellige features bliver udløst, vil du opleve en fremhævning af dette ved special effects, der fører det dystre med sig videre. Du vil opleve features som fx the Doom Spins-feature og the Skull of Abyss Bonus Game-feature. Sidstnævnte udløses, når du får symbolet med House of Doom i hjul 3, 4 og 5. Dette giver dig mulighed for at vælge kranier, hvor du kan vinde kontante præmier eller udløse the Doom Spins-feature. The Doom Spins kan også udløses ved at få scatter-symbolet i hjul 1, 3 og 5, hvilket vil udløse 10 gratis spins.

 

SCREENSHOTS AF HOUSE OF DOOM

GYSELIGT SPÆNDENDE HELT UD TIL FINGERSPIDSERNE

Vælger du at spille House of Doom, er du sikker på at få heavy metal og gyserfølelsen tæt ind på kroppen, når du spinner spillemaskinen. De forskellige features giver dig mulighed for gevinst med det samme eller for at øge dine chancer for gevinst. Du får den perfekte løsning, hvis du er vild med denne genre.

NYT SPIL
House-of-Doom-small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS