Reklame Indhold

Merry Xmas

Er du tosset med alt, hvad julen bringer? Julen er en hyggelig tid, hvor vi gør meget ud af at pynte op og skabe den helt rette julestemning. Mangler du at komme i den helt rette julestemning, kan Merry Xmas-spillemaskinen hjælpe dig lidt på vej. Der er samtidig mulighed for at indløse gode gevinster, der kan være tiltrængt op til jul. Der er sørget for hyggelige små effekter, der giver dig lyst til at spille videre på denne spillemaskine. Det kunne jo være, at julemanden var gavmild med nogle gode gevinster.

 

OM MERRY XMAS

 

NÅR JULESTEMNING BLIVER FØRT HELT TIL DØRS

Der er sørget for en rigtig hyggelig julestemning fra start til slut. Det grafiske layout emmer af julehygge med alt det traditionelle pynt, man kan komme i tanke om. I baggrunden ser du et smukt snelandskab med aftenhimlen over sig, hvor man kan se nordlys i det fjerne. Derudover er der lagt ekstra effekter på baggrunden, da der her falder snefnug. Det giver en beroligende og afslappende julestemning, man kun kan drømme om sker i virkeligheden.

Der er gjort meget ud af symbolerne til spillemaskinen, der alle sammen er traditionelle julesymboler som fx klokker, julemand, rensdyr, gløgg, lys og meget mere. De to lys placeret i hver sin side af spillemaskinen er med til at skabe den hyggelige julestemning, da der er sørget for ekstra animationseffekter ved flammerne, der stille bevæger sig.

 

UNDERHOLDENDE JULESTEMNING OG GEVINSTER KOMBINERET I EN SPILLEMASKINE

Det grafiske layout med julestemning er virkelig fuldført. Der er derfor ikke meget at sætte en finger på der. Selve spillemaskinen består af fem hjul, der hver har tre rækker. Der er derfor god plads til at se de fine symboler, men der er stadig sørget for gode muligheder for at lave en vindende kombination. På traditionel vis udløser det en gevinst, hvis du har minimum tre ens symboler fordelt på tre hjul, der ligger ved siden af hinanden. Der er ikke noget krav til, at kombinationen skal starte fra det første hjul i venstre side.

WILD-symbolerne er x2, x3, x4 og x5. Får du en vinderkombination med et af WILD-symbolerne ganges det pågældende tal på gevinsten med WILD-symbolet. Der kan derfor pludselig være meget at hente her. Derudover er der også en Pick a Prize Bonus-feature. Får du en indpakket gave i hjul 1, 3 og 5 på samme tid, kan du vælge imellem de tre pakker, for at udløse din præmie.

 

SCREENSHOTS AF MERRY XMAS

LIDT EKSTRA GODT TIL JULESTEMNINGEN

Julen er hjerternes tid. Det kan derfor være rart med lidt ekstra julestemning, hvis du ikke er kommet helt op at ringe endnu. Derudover er der rigtige gevinster at hente til den travle tid, hvor de muligvis falder på et tørt sted. Du får her god og hyggelig underholdning med mulighed for gode gevinster.

Merry-Xmas-small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS