Reklame Indhold

Thunderspin Jackpots

Er du til de traditionelle spillemaskiner, men foretrækker du at gøre det online, er dette spil lige noget for dig. Thunderspin Jackpots er introduceret af NextGen Gaming, der har kælet lidt ekstra for detaljerne og gevinsterne. Du får derfor en traditionel spillemaskine og lidt til, uden at der er alt for meget historie og inspiration til spillet. Du kan læse mere om Thunderspin Jackpots i denne anmeldelse.

 

THUNDERSPIN JACKPOTS VIDEO

 

TRADITIONEL GRAFIK MED LIDT EKSTRA DETALJER

Hele måden, Thunderspin Jackpots er sat op, på minder rigtig meget om en traditionel spillemaskine, man ser i stor stil i Las Vegas. Vil du gerne have Vegas-stemningen hjemme fra sofaen, er dette spil klart værd at overveje.

Grafikken er holdt enkel og genkendelig i forhold til de traditionelle spillemaskiner. Der er dog gjort lidt ekstra ud af farver og tilføjet lidt forskellige effekter, der giver spillet lidt ekstra godt at se på, når man spiller. Der er sørget for en masse iøjnefaldende farver, der kombineres med neonfarver for at give det helt rigtige casino-look.

Symbolerne på spillemaskinen er også meget genkendelige, da der her anvendes de samme traditionelle symboler, hvor du bl.a. vil se BAR, kirsebær, klokker, tallet 7 og meget mere. Er du til det velkendte, og kan du godt lide en klassiker, får du det hele lige her.

 

UNDERHOLDNING SOM I GAMLE DAGE MEN MED NYE TILFØJELSER

Når du spiller Thunderspin Jackpot, vil du nemt kunne følge med fra starten. Det er nemlig meget som de traditionelle spillemaskiner. Ved traditionelle spillemaskiner gælder det om at få tre ens symboler i tilstødende hjul. Det vil udløse en gevinst.

Der er dog mange andre måder at få gevinster på, da forskellige features kan forhøje dine gevinster eller højne dine chancer for gevinster. Der er fx en Lightning Spin-feature, der udløses tilfældigt. Denne feature giver dig tre gratis spins, hvor du igen har mulighed for at vinde en ekstra spin i hver af de tre spins. Der er altså mulighed for at vinde 6 gratis spins med denne feature, hvis man er rigtig heldig. Udover de mange forskellige features, er der i dette spil også mulighed for jackpots. Der er mulighed for at vinde tre forskellige jackpots i dette spil.

 

SCREENSHOTS AF THUNDERSPIN JACKPOTS

NÅR DET ER BETRYGGENDE AT GÅ TILBAGE TIL EN KLASSIKER

Der kan være noget betryggende over at gå tilbage til en klassiker. Det kan virke mere beroligende, at man spiller på noget, man kan genkende fra den virkelige verden. Det kan derfor også være lidt hyggeligt at tage et skridt tilbage til det traditionelle, hvis man har prøvet mange forskellige spillemaskiner med forskellige historier og baggrunde. Det kan være, at du får flere gevinster, når du føler dig tryg ved den spillemaskine, du spiller på.

NYT SPIL
Thunderspin-Jackpots small logo
SPIL MED RIGTIGE PENGE & FÅ GRATIS SPINS