Reklame Indhold

Crazy Cows

Crazy Cows er en spilleautomat, der er udviklet af softwaregiganten, Play N Go. Det er en spilleautomat, der blander nogle af de bedste ting fra de traditionelle spilleautomater med nogle af de bedste ting fra videoslots – man får altså alt det bedste fra begge verdener. Dette kan du læse meget mere om herunder, hvor du får meget mere information om Crazy Cows-spilleautomaten fra Play N Go.

Play N Go har skabt et farverigt univers, hvor dyreglade spillere kan gå hen for at spille. Crazy Cows gør nemlig dyrene til helte. Det er køerne, der er de vigtigste, og det er dem, man skal holde øje med. Køerne er placeret i et skønt univers, der mest af alt minder om en gammeldags, amerikansk farm, som vi kender dem fra film.

CRAZY COWS VIDEO

 

SÅDAN SPILLER DU SPILLET

Crazy Cows er en farverig spilleautomat, der bærer præg af moderne teknologi. Dog har den en traditionel opbygning, hvilket gør automaten ganske enkel og overskuelig. Det betyder også, at den er nem at finde ud af, ligesom det er nemt og enkelt at ændre indstillinger. Spilleautomaten er opbygget med fem hjul og op til 15 betalingslinjer, som du kan aktivere. Du bestemmer helt selv, hvor mange betalingslinjer du vil aktivere, og du kan nemt ændre antallet i indstillingerne. Du bestemmer ligeledes selv, hvor mange mønter du vil satse, samt hvor stor møntværdien skal være.

Når hjulene spinner, gælder det naturligvis om, at de skal stoppe, så symbolerne danner en gevinstgivende kombination – hvis de gør det, får du gevinst. I den forbindelse er der nogle særlige symboler, du skal holde et ekstra godt øje med. Disse inkluderer blandt andet tyren, hunden, hjertevedhæng og gården. Tyren og hunden udgør henholdsvis det klassiske wild- og scattersymbol. Hjertevedhængene og gården udgør nogle bonussymboler, der, hvis de fremkommer på de rigtige hjul, kan sende dig videre til bonusrunderne.

 

SCREENSHOTS AF CRAZY COWS

GÆT RIGTIGT OG FORSTØR DIN GEVINST

Hvis du får en gevinst, kan du vælge at satse denne i gamble-spillet. Gamble-funktionen er en funktion, der kan bruges helt frivilligt – og det kræver da også mod. I spillet gælder det om at gætte farven og kuløren på et vendt kort. Hvis du gætter rigtigt, forstørres din gevinst, men hvis du gætter forkert, mister du din gevinst. Der er altså meget at vinde – du kan nemlig enten fordoble eller firedoble din gevinst – men der er også meget at tabe, hvis du gætter forkert.

 

GRAFIK OG KVALITET I TOP

Den grafiske løsning er storslået på denne spilleautomat. Det gælder alle steder, og det er i høj grad med til at forbedre oplevelsen for spilleren. Desuden er kvaliteten helt i top – både når det kommer til musikken og det spilmæssige.

POPULÆRT
Crazy-Cows_small logo-1000freespins.dk
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE