Reklame Indhold

Hook’s Heroes

Hook’s Heroes er blandt de nyeste online slotspil fra NetEnt, hvor du får lov til at være en del af Captain Hook’s besætning ude på det åbne og farlige hav. Spillet går kort fortalt ud på, at du skal samle en hel besætning af pirater for at hjælpe med at få hævn over Peter Pan, og du vil her vinde præmier for hver pirat, du formår at rekruttere. Undervejs i spillet får du desuden mulighed for at spille underholdende bonusspil, såsom Scattered gratis spins, en Pirate-feature, en Mermaid-feature, Wild Captain Hook samt en Fairy-feature. Endelig kan du interviewe samtlige af de potentielle besætningsmedlemmer vha. din mobile gadget. De mest egnede kandidater er Goofy, Patchy, Speccy, Tom-Boy og Voodoo, og du kan således vinde masser af præmier for at rekruttere dem alle.

 

HOOK'S HEROES VIDEO

 

HVILKE PRÆMIER KAN MAN VINDE?

Hook's Heroes spil på mobil og tabletNår du spiller Hook’s Heroes, kan du vælge at samle din nye besætning i vilkårlig rækkefølge, og du kan endda yderligere begynde at vinde bonusser fra allerførste spin. Det er dog utroligt vigtigt, at du sørger for at holde øje med den berygtede Captain Hook, mens du spiller, da han elsker at gå Wild flere gange om dagen, og herudover vil han også gerne stå for én af de andre besætningsmedlemmer for at lave ekstra vindende paylines for dig. Led desuden efter Peter Pan, der i dette spil vil være iført et krokodillekostume. Han fungerer som spillets givende Scatter-symbol. Samtlige 3 symboler udløser gratis spins-funktioner, hvor du kan vælge imellem 3 funktioner: Vælg eksempelvis 7 gratis spins i Fairy-funktionen, hvor 2 og op til 5 Wilds vil blive på hjulene. Du kan også vælge 10 gratis spins i Mermaid-funktionen, hvor samtlige gevinster vil blive fordoblet, og præmier lavet med en Wild er firedoblet. Endelig kan du vælge 15 gratis spins i Pirate-funktionen, hvor gevinster vil blive uddelt på antallet af matchende symboler hvor som helst på de forskellige hjul. Hvis gratis spins-funktionen udløses af 4 Scatter-symboler, har du mulighed for at spille 2 af de 3 funktioner, og hvis det er udløst af 5 Scatter-symboler, vil du blive tildelt alle 3 funktioner – og det er her, at spillet går hen og bliver rigtig sjovt.

 

SCREENSHOTS AF HOOK’S HEROES SPILLET

ET SPIL, DU MED GARANTI VIL BLIVE FANGET AF

Når det kommer til Hook’s Heroes spilleautomaten fra NetEnt, vil du med garanti ikke blive skuffet med bets. Alle spillere spiller nemlig 20 paylines på hvert spin, men du har mulighed for at bette disse med en lang række bet-niveauer og møntværdier. Minimum spin stake er kun på 0,2 mønter, mens high-rollers, som søger efter high limit slots, har mulighed for at spille helt op til 200 mønter pr. spin – dette gør, at alle former for slotspillere kan være med.

Alt i alt er der her tale om et slot med store præmier, god grafik samt en historie, der er baseret på den populære fortælling om drengen Peter Pan, og det gør, at du ikke kan undgå at blive draget af Hook’s Heroes.

Hook's-heroes_small logo
BESØG VORES PARTNER OG FÅ FREE SPINS TIL SPILLET