Reklame Indhold

Prosperity Twin

Er du til store gevinster, vil du ikke gå glip af dette spil. Her er der rig mulighed for at boltre sig i gevinster, hvor der er op til 243 forskellige måder at vinde på. Spillet tager udgangspunkt i kinesisk lærdom. Der er derfor rigtig mange måder at vinde på, da der er mange måder at få lærdom på. De mange forskellige former for lærdom er repræsenteret af de mange symboler, hvor du bl.a. finder held, lang levetid og meget mere. De mange forskellige features sikrer dig masser muligheder for at hive de helt store gevinster hjem.

 

PROSPERITY TWIN VIDEO

 

ET SPIL DER ER NEMT AT KOMME I GANG MED

Prosperity Twin er designet med fem hjul med tre synlige rækker i hver. De mange forskellige symboler giver dig hele 243 forskellige måder, de kan kombineres på, der udløser en gevinst. Du vil derfor hurtigt opdage, at der er mange forskellige gevinster at hente ved de forskellige kombinationer. Du kan hurtigt få flere timer til at gå med dette farverige og imødekommende spil, da designet og spilmekanismen giver dig en følelse af Feng Shui. Formålet er i hvert fald, at du skal føle dig godt tilpas og i balance, når du spiller dette spil. De mange muligheder for gevinster er med til at leve op til dette formål.

 

SPILLET DER GIVER UNDERHOLDNING

De mange forskellige måder at vinde på gør, at du bliver underholdt fra første spin. Du behøver ikke at vente oceaner af tid på, at der endelig sker noget, da du er underholdt fra start.

Spillet er opbygget af en masse forskellige features, du kan opnå. Der er fx mulighed for at spille med, at man kan få gevinster ved kombinationer, der går begge veje – altså fra venstre mod højre og fra højre mod venstre – i stedet for kun den traditionelle enkle vej, der typisk er fra venstre mod højre. Det giver dig større chancer for at vinde.

Der er mulighed for at vinde helt op til 8, 18 eller 28 gratis spins, hvis et spin viser 3, 4 eller 5 scatters. Der derfor rig mulighed for at vinde flere gevinster med gratis spins. Får du 2 scatters på et spin fra et af dine gratis spins, er der mulighed for flere gevinster. Du kan nemlig være så heldig at få 2, 6 eller 8 gratis spins yderligere.

 

SCREENSHOTS AF PROSPERITY TWIN

UNDERHOLDNING MED FART PÅ

Med Prosperity Twin er du sikret underholdning hele tiden. De mange måder at vinde på gør, at du næsten ikke kan trækkes fra skærmen. Det er simpelthen for spændende. Den kinesiske fremtoning giver noget hyggeligt til spillet, der gør, at man får lyst til at spille det. Du er her sikret underholdning og mulighed for en masse forskellige måder at få gevinster på.

NYT SPIL
Prosperity-Twin small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!