Reklame Indhold

SOUTH PARK

Hvis du leder efter en anderledes spillemaskine, er det denne spillemaskine du skal prøve. South Park spillemaskinen er hylende morsom og du kommer til at stifte bekendtskab med Cartman, Kyle, Terrance og Philip. Det lyder allerede for godt til at være sandt, ikke?

South Park er en meget populær tv servie, som har kørt i mange år. I stedet for at lave en traditionel spillemaskine med nogle hjul der kører rundt, er der gjort mere ud af South Park spillemaskinen.

 

OM SPIL SOUTH PARK

 

BONUSRUNDER-DER ER MORSOMME!

South Park spil på mobil og tabletI bund og grund handler det naturligvis om, at komme til at vinde penge. Men hvorfor ikke have det sjovt samtidigt?

Hvs du rammer 3 wild symboler – hjul 2, 3 og 4, vil du komme ind i sjove bonsurunder. F.eks. har den populære Cartman en bonusrunde, hvor en masse symboler erstattes af wild-symboler – så du dermed kan vinde store gevinster – på kort tid.

Alle hovedpersonerne har deres egne bonusrunder.

Et af bonusspillene er endde et, hvor Kyle sparker til en baby – som skal nagivere gennemzoner – som bestemt ikke er for børn. Mon ikke også Cartman kan finde nogle lækkerier, i buskene der står ude i haven?

 

SCREENSHOTS AF SOUTH PARK SPILLET

OVERORDNET SET..

.. er det en sjov og underholdende spillemaskine. Du skal naturligvis kende til South Park serien, for at kunne forstå alle de platte jokes heri. Om du er til Kenny, Cartman, Terrance eller Philip – du kommer til at grine. Det er stensikkert.