Reklame Indhold

Cats and Cash

Er du til tv-shows, katte og en dramatisk stemning? Cats and Cash er en spillemaskine, der udspiller sig i et tv-show med katte. Kattene har fået hver deres personlighed, der fuldender showet. Spillet kommer med flere forskellige features og funktioner, der giver dig et væld af muligheder for at vinde gevinster på forskellige måder. Tv-værten skal nok hjælpe dig igennem showet. Deltag i showet. Måske det er dig, der går derfra som den helt store vinder. Læs mere om Cats and Cash i denne anmeldelse.

 

OM CATS AND CASH

 

GRAFIK DER ER EN STJERNE VÆRDIG

Der er sørget for en rigtig god grafik til denne spillemaskine. Du føler med det samme, at du er en del af dette show, selvom du deltager med en masse finurlige kattekarakterer. Der er gjort meget ud af, at hver kat skal se unik ud og have en helt speciel personlighed. Der er derfor gjort rigtig meget ud af grafikken og symbolerne, hvilket virker super godt i kontrast til den semi-oplyste scene i baggrunden. Er du til showbizz, er du sikker på at få den helt rette stemning.

 

VIND HELE SHOWET PÅ EN MASSE FORSKELLIGE MÅDER

Spillet er lavet med fem hjul, der har tre rækker hver. Du vil hurtigt blive præsenteret for de fire øvrige deltagere, når du går i gang med at spille på spillemaskinen. De er nemlig en del af symbolerne. Derudover finder du også symboler som halskæder, pengesedler guldbarer. WILD-symbolet er tv-værten. Den kan transformeres til ethvert andet symbol for at danne en vindende kombination. Får du en kombination med et WILD-symbol, kan du samtidig fordoble din gevinst. En endnu bedre gevinst er, hvis du får fem Wild-symboler i løbet af et spil på et hvilket som helst sted på spillemaskinen. Der kan du nemlig gange din gevinst med 666,66. Det kan blive en ret vild gevinst, hvis du er heldig.

Der er flere måde at vinde gode gevinster på i dette show. Du vil også møde the Pick-a-Gift Bonus-feature og the Wheel of Fortune-feature. Begge features kan udløses høje gevinster. Slutteligt er der også scatter-symbolerne, der kan forhøje dine gevinster. Får du minimum to guldfisk i en fiskebowle, forhøjer du din gevinst.

 

SCREENSHOTS AF CATS AND CASH

VELKOMMEN TIL SHOWBIZZ MED KATTE

Cats and Cash er en spillemaskine, hvor der virkelig gøres noget ud af grafikken for at give en god underholdningsværdi. Du bliver suget med ind i tv-showet, hvor du kæmper om den helt store gevinst. De forskellige features og måder at kunne kombinere symbolerne giver rigtig gode muligheder for at kunne få nogle gode gevinster med hjem. Du vil blive underholdt af de mange kattepersonligheder, samtidig med at du kan ende som den store vinder af showet.

Cats-and-Cash_small logo
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!